EMOȚII - carte cu funcție de înregistrare a vocii

[6]
18900 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Stoc limitat

Descriere


Ce spui de o carte din care să se audă vocea unei persoane dragi? 👵👴👩🦰 👩🦱

Acea carte există !

✔ Cu 8 butoane integrate, cartea permite înregistrarea vocii și apoi redarea acesteia;

✔ Apăsând butoanele din carte, mama / bunica / cei dragi își pot înregistra vocea în carte, citind povestea sau înregistrând un mesaj personal;

✔ Cei mici aud vocea celor dragi din interiorul cărții, la fiecare pagină 💛

✔ Se pot înregistra mai multe persoane, cartea are integrate 8 butoane: fiecare buton are o capacitate proprie de înregistrare și apoi de redare vocală;

✔ Înregistrarea rămâne și după descărcarea bateriilor, rămânând o amintire prețioasă peste ani (copilul de astăzi va putea auzi și peste x ani vocea bunicilor, a părinților și a celor dragi);

✔ Cartea aduce vocea celor dragi aproape, chiar dacă aceștia locuiesc la sute sau poate chiar mii de km. distanță;

✔ Atât înregistrarea cât și redarea vocală sunt foarte facile: la expedierea comenzii îți trimitem pe WhatsApp un video cu instrucțiuni detaliate (step-by-step);

✔ Cei mici (dar și cei mari) pot auzi vocea celor dragi citindu-le o poveste ori de câte ori doresc, ori de câte ori le este dor 💚Despre ce este povestea ?

Fiecare cărticică #eloega încearcă să transmită ceva prin povestea sa (bineînțeles, pe lângă funcția sa specială de a aduce vocea celor dragi mai aproape).

  • Cartea Emoții încearcă să răspundă la unele curiozități ale copiilor și vorbește despre modul în care copiii percep comportamentul altor copii, despre ce pot face când se simt copleșiți de emoții, despre importanța promisiunilor, despre unicitatea fiecăruia. 

" (..) Când suntem supărați, emoțiile tâșnesc din noi ca flăcările din gura unui dragon. Nu tot timpul știm cum să le facem față, este un proces de învățare continuu. Oare tu nu țipi niciodată?

- Ba țip, dar numai când sunt tare supărat! Și câteodată țip și când sunt vesel, dar atunci urlu de bucurie!

- Știu cum este! spuse bunica zâmbind. Toate acestea sunt emoții! Iar noi avem super puterea de a le modela puțin.

- Cum adică să le modelăm? Ce e asta? întrebă Alexandru mirat.

- Păi ca plastilina! O modelăm, adică îi dăm ce formă vrem noi.

- Buni! Dar vorbeam despre nervi, nu plastilină! Tu nu mă asculți? (...)"

*fragment din cartea Emoții


Ilustrații 🎨

Ilustrațiile cărții 'Emoții' au fost concepute, în totalitate, de către copii. De ce? Pentru că deși noi putem descrie <emoțiile> în text, copiii sunt cei care le ilustrează cel mai bine, așa cum le simt sau cum le văd ei. De asemenea, copiii se identifică mai mult cu un desen făcut de către un alt copil decât cu o ilustrație impecabilă.


Recenzii
⭐⭐⭐⭐⭐

Ne mândrim numai cu recenzii de 5 stele 🎉
Te invităm să le citești, accesând 👉 pagina noastră de  Facebook, secțiunea Evaluare / Rating


Cine suntem noi?


Noi suntem familia #eloega, adică o familie formată din 2 adulți și 3 copii. Ne mândrim cu faptul că proiectul #eloega este un proiect făcut "în casă" (ideea, textul chiar și ilustrațiile pentru prima noastră carte Elefantul Elo și Egreta Ega au fost făcute de către noi, acasă). Ne-am dorit o carte care să aducă vocea celor dragi mai aproape și după multă muncă am reușit!
S-au scris și câteva articole, despre noi și despre cărțile noastre unice pe piață: Dacă dorești să le citești, găsești unul aici 👉: "Proiect unic făurit de o sibiancă".
Dorim ca proiectul nostru #eloega să se desfășoare în continuare în familie, așadar, noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă comenzi, social media, facturare, pe scurt: ne ocupăm de tot ce înseamnă #eloega, în familie.

Ai o întrebare sau vrei să ne transmiți ceva?
Ne găsești aici: 👇

 0757993800 (WhatsApp)


Material carte: cartonată
An apariție: 2023
Format: tipărit
Dimensiuni: 220mm/220mm (22 CM/22 CM)
Butoane înregistrare/redare vocală (tip touch): 8 (câte unul la fiecare pagină)
Număr file: 8 (16 pagini - în totalitate cartonate) 
Capacitate totală de înregistrare/ redare vocală: 8 minute (60 de secunde/ buton)
Baterii: 2 baterii AAA (incluse)

ISBN: 978-973-0-37339-4

www.eloega.ro
Concepută cu ❤️
Citită de cei dragi

#proiectdefamilie

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 6 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
R
Raluca D.
25 apr.
Achizitie verificata
Splendidă cartea! Ce cadou poate să fie mai personal de atât? O carte magică din care să poți auzi vocea celor apropiați! Recomand!
Ț
Țurcanu Gabriela
01 mar.
Mă bucur că am descoperit această carte superbă. Micuța mea stă atentă atunci când îmi aduce vocea înregistrată. ❤️
De asemenea și ilustrațiile viu colorate îi atrag atenția și pe mine m-au cucerit imaginile 🤍
Ce imaginație bogata pot avea copilașii care și-au pus amprenta pe "emoții" 🙏
A
Adriana
03 feb.
Achizitie verificata
O carte foarte frumoasa. Felicitări pentru idee. Ma bucur ca am o astfel de amintire pentru prichindelul meu. Abia așteptăm să înregistrăm vocile celor dragi. Voi recomanda clar produsul și prietenilor.
L
Lupu Maria
31 ian.
Achizitie verificata
Este o carte deosebita care permite stocarea unor amintiri pretioase. E tare usor de folosit si este un cadou unic pe care il poti oferi copilului tau. Felicitări!
S
Sofia
30 ian.
Am așteptat cu nerăbdare cea de-a doua carte cu funcție de înregistrare! Ne place foarte mult, la fel de grozavă ca și prima! Ne-am înregistrat vocile, se aude perfect și ne pregătim să o trimitem nepoțelei noastre dragi care locuiește în altă țară. Recomand!
A
Andra P.
22 ian.
Achizitie verificata
O carte si o idee grozava! Inregistrarea este foarte facila, vocea se aude clar iar surpriza celor mici cand ne-au auzit vocile din carte..de nedescris! ♥️ Povestea in sine este si ea foarte bine realizata, are un strop de umor dar totodata trateaza intrebarile copiilor legate de comportamentul altor copii si felul in care acestia se simt cand sunt coplesiti de emotii. Bravo! Cu siguranta aceasta carte este o amintire minunata, acum si peste ani! Multumim!